Varatila

Luotettavaa, turvallista ja helppoa varastotilaa.

Varastointi

Varatila on GP Muuttojen varastointipalvelu

Tarjoamme turvallisen, tehokkaan ja helpon väli- ja pienvarastointipalvelun yksityisille ja yrityksille. Hyvin suunnitelluissa ja vartioiduissa varastoissamme on helppo toimia. Tiloissa ei ole portaita tai kynnyksiä, ja varastoitavan tavaran kuormaus ja purkaminen hoituu sisällä kuivassa ja lämpimässä. Saat käyttääsi henkiläkohtaisen kulkukortin, jolla pääset varastoosi joka päivä kello 06-22 välillä.

Varastomme ovat huipputurvallisia ja niiden monipuolinen hälytyslaitteisto edustaa viimeisintä tekniikkaa. Varastomme ovat vakuutusyhtiän hyväksymiä, ja voit vakuuttaa varastotilasi joko itse, tai ottaa vakuutuksen kauttamme.

Hyädynnä välivarastointia esimerkiksi vesivahinkojen, remonttien, muuttojen tai muiden yllättävien muutoksien sattuessa.

Vai tarvitsetko vain lisää tilaa? Tuo ylimääräiset tavarat pienvarastoitavaksi turvallisesti lämpimään tilaan. Valitse itsellesi sopivan kokoinen varasto ja tuo tavarasi meille säilytykseen. Varastoinnin lisäksi tarjoamme myäs tavaroiden kuljetusta varastolle ja varastolta haluamaasi osoitteeseen.

Toimipisteemme sijaitsevat Loviisassa osoitteessa Seppäläntie 47 (07900 Loviisa) ja Kirkkonummella osoitteessa Ojangonkuja 4 (02480 Kirkkonummi). Varastomme ovat avoinna asiakkailemme, joka päivä kelloä06-22. Henkiläkunta tulee paikalle sopimuksen mukaan. Soitaäja tule tutustumaan.

VARATILA LOVIISA

Seppäläntie 47, Loviisa
puh: 050 438 3111

VARATILA KIRKKONUMMI

Ojangonkuja 4, Kirkkonummi
puh: 040 143 5568

Huomioithan, että näiden tuotteiden varastointi on kiellettyä:

  • palavat nesteet
  • räjähteet
  • muut luokitellut vaaralliset aineet
Kuvia varastosta