Varatila

Luotettavaa, turvallista ja helppoa varastotilaa.

Mitä, missä, milloin Varatila?

Mitä?

Varatila on GP Muuttojen tarjoama varastointipalvelu. Tarjoamme juuri sinun tarpeidesi mukaista säilytystilaa turvallisessa, siistissä ja lämpimässä tilassa.

Turvallisuuden takaa ympärivuorokautinen kameravalvonta. Lukittavat ja henkilökohtaiset varastot ovat umpiseinäisiä, joten niihin ei ole näköyhteyttä. Asiakkaat saavat henkilökohtaisen kulkukortin, jolla pääsee omaan varastoon joka päivä kello 06–22 välisenä aikana.
Varastoa suojaa monipuolinen, huipputekniikkaa edustava hälytysjärjestelmä. Helpommaksi ja turvallisemmaksi ei omaisuutesi varastoiminen voi tulla!

Saman katon alta löytyvät myös kaikki varastoinnissa, muuttamisessa, autonvuokrauksessa ja pakkaamisessa tarvitsemasi välineet ja tarvikkeet. Anna meidän auttaa sinua löytämään sinulle sopivin ratkaisu!

Missä?

Varatila ja GP Muuttojen toimipiste sijaitsee Loviisassa osoitteessa Seppäläntie 47. Helsingistä moottoritietä (VT 7) 50 minuutin ajomatkan päässä. Katso tarkemmat ajo-ohjeet tästä.

Varatilan Kirkkonummen toimipiste löytyy osoitteesta Ojangonkuja 4. Hae ajoreitti tästä.

Milloin?

Onko asuntoosi tulossa remontti? Oletko muuttamassa tai juuri muuttanut? Eikö tilaa ole riittävästi? Kärsitkö vesivahingosta ja tarvitset välivarastointia omaisuudellesi? Tai ehkä yrityksesi arkistot tai myyntivarasto tulisi sijoittaa toimitiloista muualle? Näissä kaikissa esimerkeissä Varatilojen varastointi ja muuttopalvelut ovat apunasi. Ota yhteyttä niin me kerromme lisää!