fbpx

VARATILA

Tarjoamme turvallisen, tehokkaan ja helpon väli- ja pienvarastointipalvelun yksityisille ja yrityksille. Hyvin suunnitelluissa ja vartioiduissa varastoissamme on helppo toimia. Tiloissa ei ole portaita tai kynnyksiä, ja varastoitavan tavaran kuormaus ja purkaminen hoituu sisällä kuivassa ja lämpimässä. Saat käyttöösi henkilökohtaisen kulkukortin, jolla pääset varastoosi joka päivä kello 06-22 välillä.

Varastomme ovat huipputurvallisia ja niiden monipuolinen hälytyslaitteisto edustaa viimeisintä tekniikkaa. Varastomme ovat vakuutusyhtiön hyväksymiä.

Hyödynnä välivarastointia esimerkiksi vesivahinkojen, remonttien, muuttojen tai muiden yllättävien muutoksien sattuessa.

Vai tarvitsetko vain lisää tilaa? Tuo ylimääräiset tavarat pienvarastoitavaksi turvallisesti lämpimään tilaan. Valitse itsellesi sopivan kokoinen varasto ja tuo tavarasi meille säilytykseen.

Varastoinnin lisäksi Loviisan toimipisteen yhteistyökumppanit, GP Kuljetus Oy ja Loviisan Muuttolaatikot tarjoavat myös muuttopalveluita sekä muuttolaatikoita.

Kirkkonummen toimipiste tarjoaa näitä palveluita suoraan.

Toimipisteemme sijaitsevat Loviisassa osoitteessa Seppäläntie 47 (07900 Loviisa) ja Kirkkonummella osoitteessa Ojangonkuja 4 (02480 Kirkkonummi). Varastomme ovat avoinna asiakkaillemme, joka päivä kello 06-22. Henkilökunta tulee paikalle sopimuksen mukaan. Soita ja tule tutustumaan. Vi betjänar Er också på svenska.

VARATILA LOVIISA

Seppäläntie 47, Loviisa
puh: 050 438 3111

VARATILA KIRKKONUMMI

Ojangonkuja 4, Kirkkonummi

puh: 040 143 5568 (8-16)

hätätapauksissa p. 050 433 2805

Huomioithan, että näiden tuotteiden varastointi on kiellettyä:

  • palavat nesteet
  • räjähteet
  • muut luokitellut vaaralliset aineet

 

Lue yleiset vuokraehdot tästä

 

 

 

Varatilaa vailla?

Katso erikokoiset tilavaihtoehdot meiltä ja varaa itsellesi tila!

Loviisa

Seppäläntie 47, Loviisa
Puhelin: 050 438 3111
Sähköposti: asiakaspalvelu@varatila.fi